Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

21/11/11

Ασυναρτησίες

Ενημέρωση σε αυτή τη χώρα έχει καταντήσει αστείο. Εκτός ότι κατευθύνεται, πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Γεγονότα αλλοιώνονται, καταστάσεις εφευρίσκονται, γελοίοι ανεβαίνουν στο βήμα και εκφωνίζουν τους αδιάφορους πληρωμένους λόγους τους.  Για παράδειγμα: οι εικόνες του Mega κατά την πορεία της 17 Νοεμβρίου όπου προβλήθηκαν πλάνα αρχείου...και το επόμενο μεσημέρι (18/11/11, δελτίο των 14:00) ζητήθηκε συγνώμη...
(έπεσε πρόστιμο άραγε και κατέφυγαν στη "συγνώμη";).

Μας θεωρούν ηλίθιους και αριθμούς. Κατά πολλούς η "πολιτεία" μας πήρε το χαμόγελο, ενώ τα κακά μαντάτα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο...οικογενειακοί φίλοι σε οικονομικά αδιέξοδα, απολύσεις, φίλοι που ΘΕΛΟΥΝ αλλά δε βρίσκουν εργασία, φίλοι που ΘΕΛΟΥΝ αλλά δυσκολεύονται να ονειρευτούν.

Πόσο ακόμα θα αντέξουμε; Εγώ δεν μπορώ άλλο. Δεν θα δώσω σε κανέναν την ικανοποίηση, δε θα δώσω σε κανέναν τα νιάτα μου, τα όνειρα μου, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να βλάψει με κανένα τρόπο αυτούς που αγαπώ. Με την πρώτη ευκαιρία θα το αποδείξω, και όταν αυτό συμβεί θα ξέρω ότι μπορώ να το επαναλάβω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου